Kopūstų ir agurkų salotos su neriebiu kefyro užpilu
4.6 (3 įvertinimai)
1 Porcija
30 min.
Apie receptą
Kopūstų ir agurkų salotos su neriebiu kefyro užpilu yra puikus salotų pasirinkimas. Tokios salotos ruošiamos antrajame ir tolesniame etape ir susideda iš kopūstų, agurkų, žolelių, kefyro. Šios salotos priklauso „vasaros“ kategorijai, tačiau jas galite gaminti bet kuriuo metų laiku. Šiame recepte naudojami jauni kopūstai, todėl salotos tampa švelnesnės. Krapai ir kefyras puikiai dera ir vienas kitą papildo. Tokias salotas galima ruošti net vakarienei, nes tai neturės įtakos jūsų figūrai.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstai0.5 vnt
-
Švieži agurkai1~2 vnt
-
Krapaipagal skonį
-
Kefyras 0,5%100 mililitrų
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Kopūstą supjaustome įprastu būdu ir sudedame į indą, kuriame ruošime salotas.
-
Reklama
-
3. Supjaustykite agurkus. Sudedame į indą su kopūstais.
-
4. Krapus susmulkiname ir dedame į salotas. Viską užpilame kefyru, dedame druskos jei reikia ir gerai išmaišome. Salotų ilgai nelaikykite nes gali agurkai išskirti sultis.
-
Reklama
-
5. Patiekite salotas ir mėgaukitės lengvu skoniu bei vasarišku aromatu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama