Kopūstų ir agurkų salotos su neriebiu kefyro užpilu

Kopūstų ir agurkų salotos su neriebiu kefyro užpilu

4.6 (3 įvertinimai)

1 Porcija
30 min.

Apie receptą

Kopūstų ir agurkų salotos su neriebiu kefyro užpilu yra puikus salotų pasirinkimas. Tokios salotos ruošiamos antrajame ir tolesniame etape ir susideda iš kopūstų, agurkų, žolelių, kefyro. Šios salotos priklauso „vasaros“ kategorijai, tačiau jas galite gaminti bet kuriuo metų laiku. Šiame recepte naudojami jauni kopūstai, todėl salotos tampa švelnesnės. Krapai ir kefyras puikiai dera ir vienas kitą papildo. Tokias salotas galima ruošti net vakarienei, nes tai neturės įtakos jūsų figūrai.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kopūstai
    0.5 vnt
  • Švieži agurkai
    1~2 vnt
  • Krapai
    pagal skonį
  • Kefyras 0,5%
    100 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Kopūstą supjaustome įprastu būdu ir sudedame į indą, kuriame ruošime salotas.
    2. Kopūstą supjaustome įprastu būdu ir sudedame į indą, kuriame ruošime salotas.
  • Reklama
  • Supjaustykite agurkus. Sudedame į indą su kopūstais.
    3. Supjaustykite agurkus. Sudedame į indą su kopūstais.
  • Krapus susmulkiname ir dedame į salotas. Viską užpilame kefyru, dedame druskos jei reikia ir gerai išmaišome. Salotų ilgai nelaikykite ne...
    4. Krapus susmulkiname ir dedame į salotas. Viską užpilame kefyru, dedame druskos jei reikia ir gerai išmaišome. Salotų ilgai nelaikykite nes gali agurkai išskirti sultis.
  • Reklama
  • Patiekite salotas ir mėgaukitės lengvu skoniu bei vasarišku aromatu.
    5. Patiekite salotas ir mėgaukitės lengvu skoniu bei vasarišku aromatu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai