Japoniško stiliaus jautiena

Japoniško stiliaus jautiena

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Tradicinis jautienos ruošimo būdas Japonijoje – su daržovėmis, sojų padažu ir sezamais. Skonis gaunasi gana neįprastas, bet tuo pačiu nepaprastai malonus. Šį, mano nuomone, nuostabų patiekalą pirmą kartą paragavau restorane, ir nors nesu didelė japoniškos virtuvės gerbėja, jis man taip patiko, kad dabar gaminu jį gana dažnai. Ypač mėgstu nustebinti svečius klasikiniu japoniškos jautienos receptu – visi lieka sužavėti. Čia taip tobulai suderinti visi ingredientai, kad skonis tiesiog užburiantis, o sezamas suteikia patiekalui dar daugiau paslaptingumo. Bet, kaip sakoma, geriau vieną kartą paragauti, todėl specialiai jums pateikiu japoniškos jautienos receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    1 kg
  • Baltasis kopūstas
    350 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Paprika
    2 vnt
  • Sezamo sėklos
    30 gramų
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Sojų padažas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga