Aviečių latė

Aviečių latė

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
20 min.

Apie receptą

Siūlau išbandyti švelnią, kreminę latte su kavos ir aviečių aromatu. Latte sužibės naujomis spalvomis, jei įpilsite tik aviečių sirupo. Panaudokite idėją! Kartais kavą sumaišius su aviečių pienu, pasireiškia pieno bazės stratifikacijos efektas. Tačiau tai lengva ištaisyti tik šiek tiek maišant. Aviečių tyrę galima imti jau paruoštą arba pasigaminti patiems, prieš dedant šviežias avietes išvirti su cukrumi ir perkošti.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    100 mililitrų
  • Aviečių tyrė
    50 gramų (be sėklų)
  • Vanduo
    150 mililitrų
  • Natūrali kava
    30 gramų
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Užvirinkite natūralią kavą ir, nukošę, supilkite į stiklinę.
    2. Užvirinkite natūralią kavą ir, nukošę, supilkite į stiklinę.
  • Reklama
  • Į puodą supilkite pieną, suberkite aviečių tyrę, cukrų ir beveik užvirkite.
    3. Į puodą supilkite pieną, suberkite aviečių tyrę, cukrų ir beveik užvirkite.
  • Nukelkite nuo ugnies ir plakite kapučinatoriumi iki purios masės. Pieno putas supilkite į stiklinę, įpilkite karštos kavos ir iškart pati...
    4. Nukelkite nuo ugnies ir plakite kapučinatoriumi iki purios masės. Pieno putas supilkite į stiklinę, įpilkite karštos kavos ir iškart patiekite.
  • Reklama
  • Gėrimas paruoštas!
    5. Gėrimas paruoštas!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai