Malta mėsa su pomidorais ir sūriu

Malta mėsa su pomidorais ir sūriu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Jei jums reikia paruošti skanų ir sotų karštą patiekalą visai šeimai, tada šis paprastas maltos mėsos su pomidorais ir sūriu receptas bus naudingas. Išbandykite ir jums tikrai patiks! Iškeptą faršą su pomidorais ir sūriu galima patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis. Tai puikus pasirinkimas karštam patiekalui visai šeimai, kurį galima paįvairinti prieskoniais, šviežiomis ar džiovintomis žolelėmis, taip pat, pavyzdžiui, naminiais padažais prie maltos mėsos.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    700 gramų
  • Svogūnai
    2~3 dalykų
  • Česnakai
    1~3 skiltelės
  • Pomidorai
    3~4 vnt
  • Sūris
    200 gramų
  • Grietinė arba majonezas
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Prieskoniai maltai mėsai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą šiek tiek nuplaukite ir nusausinkite. Perkiškite per mėsmalę ir sudėkite į gilų dubenį. Kad patiekalas būtų vidutiniškai sultingas i...
    1. Mėsą šiek tiek nuplaukite ir nusausinkite. Perkiškite per mėsmalę ir sudėkite į gilų dubenį. Kad patiekalas būtų vidutiniškai sultingas ir ne per riebus, pagal receptą geriau naudoti kiaulieną ir jautieną lygiomis dalimis.
  • Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Nuluptą česnaką sutraiškykite per spaudą. Maltą mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais pa...
    2. Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Nuluptą česnaką sutraiškykite per spaudą. Maltą mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais pagal skonį. Jei norite, įpilkite karšto pomidorų padažo ar žolelių. Viską kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Karščiui atsparią formą kruopščiai ištepkite augaliniu aliejumi (apačioje ir šonuose), lygiu sluoksniu dėkite į ją faršą.
    3. Karščiui atsparią formą kruopščiai ištepkite augaliniu aliejumi (apačioje ir šonuose), lygiu sluoksniu dėkite į ją faršą.
  • 2 didelius arba 3 vidutinius pomidorus, smulkiai įpjovę, 1-2 minutėms įdėkite į verdantį vandenį. Tada atvėsinkite ir nulupkite.
    4. 2 didelius arba 3 vidutinius pomidorus, smulkiai įpjovę, 1-2 minutėms įdėkite į verdantį vandenį. Tada atvėsinkite ir nulupkite.
  • Reklama
  • Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite ant mėsos. Pagardinkite druska.
    5. Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite ant mėsos. Pagardinkite druska.
  • Patepkite nedideliu kiekiu majonezo arba grietinės.
    6. Patepkite nedideliu kiekiu majonezo arba grietinės.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite ant viršaus. Uždenkite dangčiu arba folijos lakštu. Skardą pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite vid...
    7. Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite ant viršaus. Uždenkite dangčiu arba folijos lakštu. Skardą pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite vidutinėje temperatūroje apie 1 val. Likus 10 minučių iki proceso pabaigos, galite nuimti foliją, kad įgautų patrauklią auksinės rudos spalvos plutą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai