Bulvių piršteliai

Bulvių piršteliai

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Vaikų vakarėliams dažnai gaminu bulvinius pirštelius. Šis užkandis yra labai skanus, ypač su geru padažu. Šiltais vakarais su draugais tinka ir bulvių lazdelės. Kai galvojate, kokį užkandį pasigaminti, patariu pasigaminti bulvių lazdeles. Lazdelės puikiai dera su bet kokiu padažu, aštriu ar švelniu. Itališkas pesto taip pat puikiai tinka. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    4~5 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį (kepimui)
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Džiūvėsėliai
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia išvirti bulves. Tada įmuškite kiaušinį ir sumaišykite.
    1. Pirmiausia reikia išvirti bulves. Tada įmuškite kiaušinį ir sumaišykite.
  • Įberkite druskos ir pipirų. Jei norite gaminti vaikams, tada pipirų geriau nedėti.
    2. Įberkite druskos ir pipirų. Jei norite gaminti vaikams, tada pipirų geriau nedėti.
  • Reklama
  • Iš gautos bulvių tešlos suformuokite lazdeles.
    3. Iš gautos bulvių tešlos suformuokite lazdeles.
  • Išplakite likusį kiaušinį, įmerkite į jį bulvių lazdelę, tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Ir dėkite į įkaitintą aliejų.
    4. Išplakite likusį kiaušinį, įmerkite į jį bulvių lazdelę, tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Ir dėkite į įkaitintą aliejų.
  • Reklama
  • Kepkite iš visų pusių, kol taps traškūs ir auksinės rudos spalvos. Patiekite su padažu.
    5. Kepkite iš visų pusių, kol taps traškūs ir auksinės rudos spalvos. Patiekite su padažu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai