Suomiški blynai „Pannukakku“

Suomiški blynai „Pannukakku“

4.2 (4 įvertinimai)

3 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Suomiški blynai „Pannukakku“ priskiriami tingiems patiekalams. Tai mums neįprasti blynai. Suomiškas blynas kepamas orkaitėje, ant kepimo skardos, tada užpilamas įdaru pagal skonį. Tai labai paprasta ir skanu!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    500 mililitrų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Sviestas
    50 gramų
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Druska
    1/2 šaukštelio
  • Kviečių miltai
    250 gramų
  • Uogienė
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų ir druską.
    2. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų ir druską.
  • Reklama
  • Ištirpinkite sviestą ir šiek tiek atvėsinkite.
    3. Ištirpinkite sviestą ir šiek tiek atvėsinkite.
  • Į kiaušinių masę suberkite miltus. Plakite mikseriu iki vientisos masės.
    4. Į kiaušinių masę suberkite miltus. Plakite mikseriu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Pabaigoje supilkite ištirpintą sviestą ir vėl išplakite.
    5. Pabaigoje supilkite ištirpintą sviestą ir vėl išplakite.
  • Paimkite didelę kepimo skardą. Uždenkite kepimo popierių. Išpilkite tešlą. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių, 20-25 min.
    6. Paimkite didelę kepimo skardą. Uždenkite kepimo popierių. Išpilkite tešlą. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių, 20-25 min.
  • Reklama
  • Kepant blynas išbrinks, susidarys gumbai, tačiau vos ištraukus iš orkaitės, visi nelygumai išsispręs. Praėjus laikui, blyną išimkite iš o...
    7. Kepant blynas išbrinks, susidarys gumbai, tačiau vos ištraukus iš orkaitės, visi nelygumai išsispręs. Praėjus laikui, blyną išimkite iš orkaitės.
  • Nedidelę porciją aptepkite uogiene.
    8. Nedidelę porciją aptepkite uogiene.
  • Reklama
  • Susukite ritinį. Blynas labai gerai suvynioja, nelūžta šiltas. Supjaustykite norimais gabalėliais. Likusį blyną galima patepti grietine a...
    9. Susukite ritinį. Blynas labai gerai suvynioja, nelūžta šiltas. Supjaustykite norimais gabalėliais. Likusį blyną galima patepti grietine ar kitu įdaru pagal skonį ir suvynioti į ritinį.
  • Patiekite gatavą suomišką blyną „Pannukakku“ su mėgstamais gėrimais.
    10. Patiekite gatavą suomišką blyną „Pannukakku“ su mėgstamais gėrimais.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai