Sluoksniuotos tešlos sausainiai su alumi
  • Porcijos: 5-6
    Gaminimo laikas: 1 val. 45 min.

Sluoksniuotos tešlos sausainiai su alumi

Šiandien noriu papasakoti, kaip gaminti pūstus sluoksniuotus alaus sausainius. Kepiniai yra puikūs ir puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ir prie arbatos bet kuriuo dienos metu. Niekas šeimoje neliks abejingas ir visi tikrai padėkos už tokį skanų užkandį. Rekomenduoju!

  • Reikalingi ingridientai:

  • Alus
    100 mililitrų
  • Sviestas (arba margarinas)
    200 gramų
  • Miltai
    2 stiklinės
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    3
  • Kaip pagaminti

    Sluoksniuotos tešlos sausainiai su alumi
  • 1.
    Nuotrauka
    Paruoškite savo ingredientus.
  • 2.
    Nuotrauka
    Į dubenį suberkite kambario temperatūros sviestą, suberkite miltus.
  • 3.
    Nuotrauka
    Sutrinkite į trupinius.
  • 4.
    Nuotrauka
    Įberkite žiupsnelį druskos ir supilkite alų.
  • 5.
    Nuotrauka
    Užminkykite tešlą.
  • 6.
    Nuotrauka
    Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir laikykite šaldytuve 1 valandą. l
  • 7.
    Nuotrauka
    Iškočiokite tešlą.
  • 8.
    Nuotrauka
    Pabarstykite cukrumi.
  • 9.
    Nuotrauka
    Sulenkite tešlą per pusę. Šiek tiek iškočiokite.
  • 10.
    Nuotrauka
    Iškirpkite tešlą formomis.
  • 11.
    Nuotrauka
    Arba supjaustykite bet kokia forma.
  • 12.
    Nuotrauka
    Kiekvieną gabalėlį pamerkite į cukrų ir padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  • 13.
    Nuotrauka
    Kepkite sausainius iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
  • 14.
    Nuotrauka
    Skanaus!


Įvertinkite receptą
5 (10)

Komentarai (0)

Rašyti komentarą