Skanus bananų ir kivių pyragas

Skanus bananų ir kivių pyragas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pyragui rinkitės kietus vaisius, kad pjaustant gerai išlaikytų savo formą. Taip pat svarbu pasirinkti plačiadugnį kepimo indą, kad supjaustyti vaisiai tilptų kuo plačiau. Pyragas paruošiamas lengvai, greitai ir padės jums, kai reikia skubiai išsikepti ką nors prie arbatos.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiviai
    2 vnt
  • Bananas
    1 vnt
  • Grietinė
    90 gramų
  • Kviečių miltai
    80 gramų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Kepimo milteliai tešlai
    10 gramų
  • Vanilinis cukrus
    pagal skonį
  • Cukraus milteliai
    2 šaukštai (apibarstymui)
  • Sviestas
    20 gramų (formos sutepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sumaišykite kiaušinį ir cukrų dubenyje. Plakite mikseriu iki purumo.
    1. Sumaišykite kiaušinį ir cukrų dubenyje. Plakite mikseriu iki purumo.
  • Įpilkite grietinės. Dar kartą išplakite mišinį.
    2. Įpilkite grietinės. Dar kartą išplakite mišinį.
  • Reklama
  • Suberkite persijotus miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius. Maišykite mikseriu mažu greičiu.
    3. Suberkite persijotus miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius. Maišykite mikseriu mažu greičiu.
  • Nulupkite kivį ir bananą. Supjaustykite vaisius plonais griežinėliais.
    4. Nulupkite kivį ir bananą. Supjaustykite vaisius plonais griežinėliais.
  • Reklama
  • Paimkite plačią formą. Gausiai sutepkite ją sviestu. Apačią padenkite pjaustytų kivių griežinėliais.
    5. Paimkite plačią formą. Gausiai sutepkite ją sviestu. Apačią padenkite pjaustytų kivių griežinėliais.
  • Ant kivio viršaus padengiame dar vieną sluoksnį pjaustytais bananų griežinėliais.
    6. Ant kivio viršaus padengiame dar vieną sluoksnį pjaustytais bananų griežinėliais.
  • Reklama
  • Sudėkite tešlą ant bananų. Geriau tai daryti šaukštu. Formą su būsimu pyragu įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 20-25 min (pr...
    7. Sudėkite tešlą ant bananų. Geriau tai daryti šaukštu. Formą su būsimu pyragu įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 20-25 min (priklausomai nuo jūsų orkaitės).
  • Išimkite gatavą pyragą iš orkaitės ir palikite formoje 15 minučių.
    8. Išimkite gatavą pyragą iš orkaitės ir palikite formoje 15 minučių.
  • Reklama
  • Patiekalą ar lentą pabarstykite cukraus pudra. Švelniai apverskite pyragą ant lėkštės ar lentos, kad vaisių sluoksnis liktu viršuje. Pala...
    9. Patiekalą ar lentą pabarstykite cukraus pudra. Švelniai apverskite pyragą ant lėkštės ar lentos, kad vaisių sluoksnis liktu viršuje. Palaukite kol atvės ir patiekite.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai