Silkės marinavimas su svogūnu
  • Porcijos: 7-8
    Gaminimo laikas: 3 d.

Silkės marinavimas su svogūnu

Naminė silkė yra tikras skanėstas, kurį turėtų išbandyti visi. Jos skonis yra toks subtilus, kad žuvis tiesiogine prasme tirpsta burnoje. Tai mano mėgstamiausias receptas, pasitvirtinęs per daugelį metų!

  • Reikalingi ingridientai:

  • Silkė
    3 vnt (šaldyta)
  • Vanduo
    1 litras (virtas arba filtruotas)
  • Druska
    3 šaukštai
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Actas
    3 šaukštai
  • Kvapieji pipirai
    6~10 vnt
  • Lauro lapas
    5 vnt
  • Kaip pagaminti

    Silkės marinavimas su svogūnu
  • 1.
    Nuotrauka
    Paruoškite visus ingredientus.
  • 2.
    Nuotrauka
    Atšildykite silkę, išvalykite, nuimkite galvą ir gerai nuplaukite.
  • 3.
    Nuotrauka
    Inde, kuriame pasūdysite silkę, sumaišykite vandenį, druską, cukrų, actą, pipirus ir lauro lapus.
  • 4.
    Nuotrauka
    Dėkite silkę į marinatą ir laikykite šaldytuve.
  • 5.
    Nuotrauka
    Po 3 dienų silkė paruošta.
  • 6.
    Nuotrauka
    Silkę supjaustykite gabaliukais. Ant silkės uždėkite svogūnų žiedus.
  • 7.
    Nuotrauka
    Arba silkės filėgabaliukaus.
  • 8.
    Nuotrauka
    Papuoškite svogūnais ir žolelėmis.
  • 9.
    Nuotrauka
    Ši silkė yra nepaprastai skani. Skanaus!


Įvertinkite receptą
5 (10)

Komentarai (0)

Rašyti komentarą