Silkė sojos padaže

Silkė sojos padaže

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Silkė gaunasi labai skani, jei pasūdoma sojos padaže. Paruoštą silkę galite patiekti su bet kokiais garnyrais, geriausiai tinka prie bulvių. Jei dar nebandėte tokio recepto, rekomenduoju būtinai išbandyti ir pasimėgauti skania silke sojos padaže.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkė
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Druska
    0,5 šaukštai
  • Sojų padažas
    3 šaukštai
  • Cukrus
    0,5 šaukšto
  • Obuolių actas 6%
    3 šaukštai
  • Citrinų sultys
    1 šaukštas
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Pipirai
    3~5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Išdorokite, nuplaukite ir pusiau perpjaukite žuvį.
    2. Išdorokite, nuplaukite ir pusiau perpjaukite žuvį.
  • Reklama
  • Įdėkite žuvį į indą kurį galėsite vėliau uždenkti, įdėkite nesmulkintus pipirus ir lauro lapus, lauro lapai suskaidomi į kelias dalis.
    3. Įdėkite žuvį į indą kurį galėsite vėliau uždenkti, įdėkite nesmulkintus pipirus ir lauro lapus, lauro lapai suskaidomi į kelias dalis.
  • Druską sumaišykite su cukrumi ir pabarstykite žuvį.
    4. Druską sumaišykite su cukrumi ir pabarstykite žuvį.
  • Reklama
  • Puodelyje sumaišykite sojos padažą, citrinos sultis, augalinį aliejų, actą.
    5. Puodelyje sumaišykite sojos padažą, citrinos sultis, augalinį aliejų, actą.
  • Susmulkinkite svogūną ir padėkite jį ant žuvies.
    6. Susmulkinkite svogūną ir padėkite jį ant žuvies.
  • Reklama
  • Supilkite sumaišyta padažą.
    7. Supilkite sumaišyta padažą.
  • Uždenkite indą dangčiu ir 1-2 dienas laikykite šaldytuve.
    8. Uždenkite indą dangčiu ir 1-2 dienas laikykite šaldytuve.
  • Reklama
  • Silkė sojos padaže paruošta!
    9. Silkė sojos padaže paruošta!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai