Pica „Metų laikai“

Pica „Metų laikai“

5 (12 įvertinimai)

4

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Siūlau originalios ir labai skanios picos „Keturi metų laikai“ receptą. Ši neįprasta pica yra padalinta į keturias dalis ir ant kiekvienos dalies dedamas atskiras įdaras. Galite keisti picos priedus pagal savo skonį. Galite naudoti bet kokias daržoves, kumpį, sūrį ir net jūros gėrybes. Geriausia picą kepti viršuje po grotelėmis be konvekcijos. Būtinai kepkite picą pagal šį receptą ir pradžiuginkite savo šeimos narius gardžiais ir įdomiais kepiniais!

  • Reikalingi ingridientai:

  • Picos tešla
    200 gramų
  • Pomidorų padažas
    2 šaukštai
  • Pievagrybiai
    3~4 vnt
  • Vyšniniai pomidorai
    3~4 vnt
  • Mozzarella
    50 gramų
  • Saliami
    50 gramų
  • Alyvuogės
    20 vnt
  • Sūris
    100 gramų (kietas)
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai
    1 valgomasis .šaukštas
  • Kaip pagaminti

  • Nuotrauka
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Pomidorus nuplaukite ir nusausinkite, grybus nuvalykite.
  • Nuotrauka
    2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus, supjaustykite grybus plonais griežinėliais, apkepkite iki šviesiai auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
  • Nuotrauka
    3. Saliamį ir pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Nuotrauka
    4. Kepimo piepierių lengvai apibarstykite miltais ir ant jo iškočiokite ploną maždaug 30 centimetrų skersmens apskritimą. Viršų patepkite pomidorų padažu, šaukšto galu padalinkite į keturias lygias dalis.
  • Nuotrauka
    5. Ant vieno uždėkite saliamio, ant kito - lengvai pakeptų grybų
  • Nuotrauka
    6. Ant kitų dviejų pusių sudėkite mocarelą ir pomidorus. Jei pageidaujate, pomidorus galima keisti su cukinijomis ar bet kuriomis kitomis daržovėmis.
  • Nuotrauka
    7. Pabarstykite visas dalis alyvuogėmis. Kartais vietoj alyvuogių dedami rauginti agurkai.
  • Nuotrauka
    8. Galiausiai visą picą pabarstykite tarkuotu kietu sūriu ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 10–12 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
  • Nuotrauka
    9. Patiekiant picą galima apibarstyti šviežiomis žolelėmis, ji suteiks ypatingą aromatą ir skonį.
  • Nuotrauka
    10. Paruoštą picą patiekite karštą. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
  • Rekomenduojami receptai