Obuolių pyragas be tešlos

Obuolių pyragas be tešlos

5 (1 įvertinimai)

4

Porcijos

50 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Pyragui svarbu pasirinkti sultingus obuolius, taip pat naudojame manų kruopas, miltus, cukrų, sviestą. Receptas paprastas, ant pyrago viršaus gauname traškią plutelę, o viduje - sultingą obuolių sluoksnį. Pyragą galite patiekti su arbata ar kava.

Paskirtis: Pyragų receptai
Receptai pagal ingridientus: # Miltai / # Vaisiai / # Pieno produktai
  • Reikalingi ingridientai:

  • Kvietiniai miltai
    1 stiklinė
  • Manų kruopos
    1 stiklinė
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Sviestas
    80 gramų
  • Obuoliai
    400 gramų
  • Kepimo milteliai
    10 gramų
  • Kaip pagaminti

  • Obuolių pyragas be tešlos
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Obuolių pyragas be tešlos
    2. Dubenyje sumaišykite cukrų, manų kruopas, miltus, kepimo miltelius.
  • Obuolių pyragas be tešlos
    3. Nuplaukite obuolius ir sutarkuokite vidutine tarka.
  • Obuolių pyragas be tešlos
    4. Paruoškite formą. Formą patepkite aliejumi, įpilkite pusę sauso pagrindo.
  • Obuolių pyragas be tešlos
    5. Į kitą sluoksnį dėkite tarkuotus obuolius.
  • Obuolių pyragas be tešlos
    6. Supilkite likusį sausą pagrindą.
  • Obuolių pyragas be tešlos
    7. Sviestą sutarkuokite vidutine tarko, uždėkite ant ruošinio viršaus. Pyragą kepkite orkaitėje 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  • Obuolių pyragas be tešlos
    8. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai