Bulvių lazdelės su sūriu

Bulvių lazdelės su sūriu

5 (1 įvertinimai)

6-12

Porcijos

30 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Bulvių lazdelės su sūriu yra elegantiškas patiekalas, nereikalaujantis didelių finansinių išlaidų. Užkandis yra gana sotus ir tinka prie alaus. Receptas labai paprastas. Kad skonis būtų sodresnis, prie druskos ir pipirų geriausia į bulvių lazdelių pagrindą pridėti keletą aštrų prieskonių. Kepkite lazdeles keptuvėje aliejuje. Negailėkite aliejaus, kitaip lazdelės degs, kepkite ne ant didžiausios ugnies. Ir, žinoma, lazdelės geriausiai patiekiamos su padažu. Paprasčiausias ir skaniausias padažas yra grietinė-kečupas (1:1) ir česnakas.

Receptai pagal ingridientus: # Daržovės / # Pieno produktai / # Miltai
  • Reikalingi ingridientai:

  • Virtos bulvės
    5 vnt (vidutinės bulvės)
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Duonos trupiniai
    100 gramų
  • Miltai
    2
  • Augalinis aliejus
    2
  • Kaip pagaminti

  • Bulvių lazdelės su sūriu
    1. Pirmiausia verdame bulves ir sutarkuojame arba praleidžiame per mėsmalę. Kuo smulkesnė tarkuota, tuo geriau.
  • Bulvių lazdelės su sūriu
    2. Į bulves įpilkite kiaušinių, druskos, juodųjų pipirų ir kitų prieskonių (jei norite, tai gali būti, pavyzdžiui, ciberžolė) ir gerai sumaišykite rankomis.
  • Bulvių lazdelės su sūriu
    3. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
  • Bulvių lazdelės su sūriu
    4. Sūrį geriausia supjaustyti kubeliais.
  • Bulvių lazdelės su sūriu
    5. Imame pagrindą bulvių lazdelėms, sudrėkiname rankas vandeniu, formuojame lazdeles su sūrio gabalėliu viduje. Pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje kol apskrunda.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai