Bandelės su varškės sūriu

Bandelės su varškės sūriu

5 (1 įvertinimai)

10

Porcijos

3 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Varškės bandelės yra tokios geros, kad visiškai pamiršite visas dietas. Ranka siekia jų paragauti. Paruošti tokius kepinius labai paprasta, žiūrėkite žingsnis po žingsnio receptą su nuotraukomis iš gaminimo eigos.

Receptai pagal ingridientus: # Miltai / # Pieno produktai
  • Reikalingi ingridientai:

  • Miltai
    280 gramų
  • Cukrus
    60 gramų (35 gramai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Mielės
    7 gramai (šlapios)
  • Pienas
    140 mililitrų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Kokosų aliejus
    35 gramai (arba bet koks sviestas)
  • Varškės sūris
    200 gramų
  • Mandarinų žievelė
    1 arbatinis šaukštelis (arba citrina, apelsinas)
  • Kaip pagaminti

  • Bandelės su varškės sūriu
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Bandelės su varškės sūriu
    2. Į tešlos minkymo indą supilkite miltus, padarykite viduryje duobe, į kurią supilkite šiltą pieną, įpilkite cukraus, druskos, sutrinkite mieles ir palikite 10–15 min.
  • Bandelės su varškės sūriu
    3. Po 10–15 minučių pasirodys lengvos putos, rodančios, kad mielės pradėjo „veikti“.
  • Bandelės su varškės sūriu
    4. Supilkite sviestą ir supilkite plakta kiaušinį.
  • Bandelės su varškės sūriu
    5. Sumaišykite visus ingredientus ir leiskite tešlai pastovėti 15-20 minučių.
  • Bandelės su varškės sūriu
    6. Tešlą rankomis minkykite mažiausiai 7 minutes, kol pasidarys vientisa masė. Ji neturėtų lipti prie rankų.
  • Bandelės su varškės sūriu
    7. Dubenį patepkite augaliniu aliejumi, įdėkite tešlą į dubenį ir uždenkite maistine plėvele. Palikite pastovėti apie 1,5 valandos, kol tūris padvigubės.
  • Bandelės su varškės sūriu
    8. Jei tešlos tūris padidėjo mažiausiai 2 kartus, galite pradėti formuoti bandeles.
  • Bandelės su varškės sūriu
    9. Paruoškite įdarą. Į varškės sūrį įpilkite 1 valg. šaukštą cukraus, mandarino žievelės, įpilkite vieno kiaušinio baltymo.
  • Bandelės su varškės sūriu
    10. Padalinkite tešlą į 10 vienodų gabaliukų, kurių kiekviena sveria apie 53 gramus, kiekvieną gabaliuką suvyniokite į rutuluką.
  • Bandelės su varškės sūriu
    11. Tešlą iškočiokite į stačiakampį arba ovalą, įdėkite įdarą, išlyginkite.
  • Bandelės su varškės sūriu
    12. Susukite į ritinį.
  • Bandelės su varškės sūriu
    13. Sulenkite ritinį per pusę. Padarykite išilginį pjūvį ties sulenkimu.
  • Bandelės su varškės sūriu
    14. Išvyniokite bandelę padarydami širdies formą, panardinkite į miltus, kad „užsandarintų“ bandelės apačia.
  • Bandelės su varškės sūriu
    15. Antrojo tipo bandelių tešlą suvyniokite į ovalą. Ant vieno galo uždėkite įdaro, supjaustykite išilgai peiliu arba specialiu voleliu.
  • Bandelės su varškės sūriu
    16. Susukite bandelę į ritinį, užmaukite galus.
  • Bandelės su varškės sūriu
    17. Sumaišykite vieną kiaušinį su šaukštu pieno ar augaliniu aliejumi.
  • Bandelės su varškės sūriu
    18. Kepimo skardą uždenkite kepimo popieriumi. Išdėstykite bandeles. Bandeles aptepkite pieno ir trynio mišiniu. Jei norite, širdies formos bandeles galima pabarstyti cukrumi.
  • Bandelės su varškės sūriu
    19. Kepkite bandeles 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
  • Bandelės su varškės sūriu
    20. Bandelės su varškės sūriu yra paruoštos.
  • Bandelės su varškės sūriu
    21. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai