Barščiai su jaunais kopūstais ir dešrelėmis

Barščiai su jaunais kopūstais ir dešrelėmis

5 (1 įvertinimai)

6-7 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Barščiai buvo ir išlieka pirmaujančiu pirmuoju patiekalu ant mūsų pietų stalo tiek per karščius, tiek per šalčius! Siūlome lengvų vasarinių barščių su jaunais kopūstais ir dešrelėmis receptą. Kvapnūs, lengvi ir gardūs barščiai tiks ant vaišių stalo tiek žiemos šaltyje, tiek vasaros karštyje. Naudoju šviežias daržoves, naudoju tik svogūnus ir morkas, daug nekepinu. Visa kita yra klasika! Jei norite išvirti sotesnę sriubą, papildykite ją, pavyzdžiui, dešrelėmis ar virta vištiena. Būtinai patiekite barščius su grietine!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sultinys
    1,5 litro (vištienos)
  • Morkos
    1 vnt
  • Burokėliai
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Pomidorai
    3 vnt
  • Bulvės
    3 vnt
  • Kopūstai
    300 gramų (balti)
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Saulėgrąžų aliejus
    30 ml
  • Druska
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Krapai
    10 gramų
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Dešrelės
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nulupkite, nuplaukite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą. Užpildykite sultiniu.
    1. Bulves nulupkite, nuplaukite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą. Užpildykite sultiniu.
  • Burokėlius nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite, sudėkite į puodą su bulvėmis.
    2. Burokėlius nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite, sudėkite į puodą su bulvėmis.
  • Reklama
  • Svogūnus ir morkas nulupkite ir nuplaukite. Svogūną smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite. Svogūnus ir morkas pakepinkite rafinuota...
    3. Svogūnus ir morkas nulupkite ir nuplaukite. Svogūną smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite. Svogūnus ir morkas pakepinkite rafinuotame aliejuje 7-8 minutes. Tada sudėkite į barščius.
  • Kai bulvės, burokėliai, morkos ir svogūnai bus beveik paruošti, į keptuvę suberkite jaunus, smulkiai pjaustytus kopūstus.
    4. Kai bulvės, burokėliai, morkos ir svogūnai bus beveik paruošti, į keptuvę suberkite jaunus, smulkiai pjaustytus kopūstus.
  • Reklama
  • Pomidorus nuplaukite, perkiškite per mėsmalę ir suberkite į barščius. Taip pat pagal skonį įberkite lauro lapų ir druskos.
    5. Pomidorus nuplaukite, perkiškite per mėsmalę ir suberkite į barščius. Taip pat pagal skonį įberkite lauro lapų ir druskos.
  • Virkite barščius, kol visos daržovės visiškai išvirs. Tada supjaustykite dešreles ir suberkite jas į sriubą. Virkite 5 minutes, nukelkite...
    6. Virkite barščius, kol visos daržovės visiškai išvirs. Tada supjaustykite dešreles ir suberkite jas į sriubą. Virkite 5 minutes, nukelkite barščius nuo ugnies.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite krapus, susmulkinkite česnaką. Sudėkite į paruoštus barščius.
    7. Smulkiai supjaustykite krapus, susmulkinkite česnaką. Sudėkite į paruoštus barščius.
  • Barščiai su jaunais kopūstais ir dešrelėmis paruošti. Skanaus!
    8. Barščiai su jaunais kopūstais ir dešrelėmis paruošti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai